Recept van bruschetta met tuinbonen uit het kookboek Greendelicious

Zaterdag 29 maart was Natascha Boudewijn in de winkel om haar boeken Greendelicious, puur koken Natascha Boudewijn  & Greendelicious, kruiden Natascha Boudewijn  te signeren. Hieronder een heerlijk recept wat deze dag ook geserveerd werd:

Ingrediënten:

 

- 250 gr gedopte tuinbonen

- handje dille, fijngehakt- 2 el volle yoghurt

- handje munt, fijngehakt

- 4 sneden wit brood

- rucolablaadjes

- 1 teen knoflook

- ca. 80 gr roomkaas

 Kook de tuinbonen 3/5 minuten beetgaar. Pureer de tuinbonen, voeg de yoghurt, dille en munt toe en breng op smaak met zout en peper. Rooster het brood goudbruin in een voorverwarmde oven op 190 graden. Wrijf met de teen knoflook over het brood. Smeer de roomkaas op het brood en daarna het tuinbonenmengsel. Garneer met wat achtergehouden tuinbonen en blaadjes rucola.