Dumplings met de DumplingCube

Ingrediënten:

  • 12 vierkantjes deeg voor de ‘wonton’ dumplings, ook zelf te maken van:  225g bloem,1 ei en 6 eetl. water
  • 250 g gepelde garnalen
  • 1 ei
  • 1 theelepel sherry
  • ½ theelepel olie
  • 1 theelepel sesamolie
  • peper en zout
  • 1 theelepel maïsmeel
  • koriander


Recept voor de vulling:

  1. Het ei mengen met de sherry, zout, peper, de olie, sesamolie en het maïsmeel.
  2. De garnalen met koriander fijnhakken en door het eimengsel mengen


Bereiding dumplings:

  1. Leg de velletjes op de opengeklapte Dumpling cube.
  2. Plaats de vulling in het midden van de wonton velletjes.
  3. Bevochtig de randjes van het deeg en zorg dat daar geen vulling op zit.
  4. Knijp ze dicht en verwijder de deegrestjes
  5. Plaats ze op een doek tot je ze gaat stomen of koken in een bouillon.
 
Bekijk hier de Dumpling Cube